Ζω στο 2008. Literally. Η κοπέλα δίπλα μιλάει στο τηλέφωνο για τραπέζια και γαλοπούλες και ταμπλ ντοτ κι εγώ βρίσκομαι στο νέο έτος. Τεύχος Γενάρη πάει καρφί τυπογραφείο αύριο κι εγώ κοιτάζω ακόμα τα εξώφυλλα. Αυτό που επιλέχτηκε και αυτό που τράβηξε το πιο κοντό ξυλάκι και βγήκε εκτός συναγωνισμού. Και λιώνω.

Το όγδοο μωρό.

cover-we-did-not-choose-for-the-january-issue.jpgcover-we-chose-january-issue.jpg

Με ρωτάει η Λ. απο το γραφείο αν θα χρειαστώ ξανά ζέβα σοφτ μαζί [μα κάθε φορά].

Ελένη Θεοφυλάκτου, Αχιλλέας Χεκίμογλου, Λίνα Στεφάνου (η φωνή του ράδιο π, εξαιρετική δημοσιογράφος, πρώτο ποτήρι και το δυνατότερο γέλιο του πλανήτη, μετά τον Ηλία Φραγκούλη). Και η φίλη Κατερίνα Πόντη που πρόσφατα μετακόμισε Αθήνα και μας λείπει πολύ. Και Μελίτα Μαντζαρίδου, το κορίτσι που άφησε πριν δυο μήνες εδώ ένα σχόλιο. Θέλω να μπω σε αυτή την ομάδα, είπε. Αυτό είναι το δεύτερό της κείμενο για το π και τώρα εμείς να θέλουμε να της γράψουμε σχόλιο. Έλα να σε γνωρίσουμε απο κοντά.

Με καινούριο γραφίστα / art director που μια μέρα θα παντρευτώ, αλλά δεν το ξέρει ακόμα (άστον να χαίρεται την ελευθερία του, όσο ακόμα μπορεί), τον Νίκο Αγάθο με το ωραίο μαλλί. Που μιλάμε με τα μάτια. Απο τηλεφώνου. Και τη Ματίνα Μαυρομάτη, που αφού δε μας μίσησε ακόμα (συντονισμός ύλης) είμαστε σε καλό δρόμο (βλέπε Εδέμ).
Αυτό το ποστ είναι η εκδίκηση. Στα παιδιά (Κώστας, Βέτη, Αρχοντή, Όλγα -το κολοκυθάκι- και οι προαναφερθέντες) κάτω στα γραφεία στην Αθήνα που σήμερα είχαν πάρτυ (μη μιλήσω, δε θα μιλήσω) και εμείς εδώ νέμα, νάντα. Οκέι, βγάζω στη φόρα το εξώφυλλο που απορρίψαμε ρε. Χα! Η εκδίκηση του γραφείου Θεσσαλονίκης.

Επίσης ένα έχω να πω: κι εμείς θα κάνουμε του νόου ας μπέττερ – σουαρέ πριβέ αύριο και θα είναι καλύτερο (aka θα το ρίξουμε στα τσουρέκια σοκολάτας με σως κάστανου να πάει η πίκρα κάτω).

Τσιμισκή vs. Μπουμπουλίνας: 4 – 2

[όσα ακριβώς φάγατε και απο τον ΠΑΟΚ το 2001 στον τελικό κυπέλλου]

Advertisements